Sneltransport

Sneltransport Roosendaal

Uw goederen zo snel mogelijk van A naar B vervoerd, dat is waar wij met onze sneltransportdienst voor staan. Wij verzorgen zowel nationaal- als internationaal sneltransport. U kunt de goederen bij ons afleveren maar wij komen ze net zo makkelijk even bij u ophalen om ze vervolgens zo snel mogelijk bij uw klant af te leveren.

Flexibel wagenpark

Om uw goederen snel en efficiënt te kunnen vervoeren beschikken wij over een uitgebreid wagenpark. Grote en kleine zendingen worden met een passende bestelwagen, combo of vrachtwagen vervoerd. Daarmee houden wij ook rekening met de locatie aangezien we met een combo makkelijker een dorpskern kunnen bereiken als met een vrachtwagen combinatie.

Een telefoontje is voldoende!

Wij begrijpen het belang van effectief transport voor uw onderneming. Uw klant wil liever geen dagen wachten voor hun bestelling wordt afgeleverd. Een telefoontje met onze planning is voldoende om uw zending vandaag nog afgeleverd te krijgen. Heeft u goederen die voor 07:00 bij uw klant afgeleverd moeten worden? Kies dan voor onze nachtdistributie.

sneltransport roosendaal

Met spoed naar de luchthaven

Heeft u een onderdeel dat vanmiddag nog gevlogen moet worden? Bel WGM Transport en wij zorgen ervoor dat uw pakket de vlucht op tijd haalt. Wij verzorgen ook zonodig ook de douanepapieren. Onze chauffeur haalt het pakket bij u op en brengt het hoogstpersoonlijk naar de juiste persoon op de luchthaven, zodat u zeker weet dat het vandaag nog vliegt!

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?