Over Ons

WGM Transport Roosendaal

Al sinds 1988 is WGM Transport  gespecialiseerd in nationaal en internationaal sneltransport. De jarenlange ervaring van onze planners en chauffeurs gecombineerd met een sterk ‘klant is koning’ gevoel hebben het bedrijf van directeur Willem Verkade gemaakt tot wat het nu is. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn standaard in ons dienstverleningspakket.

Onze transport diensten

Onze dienstverlening strekt zich uit van ‘ad hoc’ tot het organiseren van dagelijks sneltransport waarbij nauwkeurige routeplanning zorgt voor een efficiënt vervoerstraject. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee uw document, pakket of pallet(s) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt vervoerd.

WGM Transport is:

 • WILLEM VERKADE
  Planning Europa
  Is de eigenaar en oprichter van WGM Transport. Met zijn scherpe visie weet hij goed in te spelen op de veranderende vraag in de markt. Hierdoor heeft hij het koeriersbedrijf kunnen laten uitgroeien tot een flexibel en op maatwerk gespecialiseerd transportbedrijf!
 • ADRIE BLOM
  Planning Nachtdistributie
  Is al jaren de sturende kracht binnen het bedrijf als het gaat om planning en continuïteit. Door zijn vele jaren aan ervaring binnen de transportsector weet hij op elke situatie in te spelen. Van het maken van offertes tot het aansturen van personeel. Zijn precisie in planning en begeleiding maken hem een waardevolle kracht binnen het team!

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?