Over Ons

WGM Transport Roosendaal

Al sinds 1988 is WGM Transport  gespecialiseerd in nationaal en internationaal sneltransport. De jarenlange ervaring van onze planners en chauffeurs gecombineerd met een sterk ‘klant is koning’ gevoel hebben het bedrijf van directeur Willem Verkade gemaakt tot wat het nu is. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn standaard in ons dienstverleningspakket.

Onze transport diensten

Onze dienstverlening strekt zich uit van ‘ad hoc’ tot het organiseren van dagelijks sneltransport waarbij nauwkeurige routeplanning zorgt voor een efficiënt vervoerstraject. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee uw document, pakket of pallet(s) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt vervoerd.

WGM Transport is:

 • ADRIE BLOM
  Planning Nachtdistributie
  Adrie is al meer dan 5 jaar werkzaam bij ons bedrijf. Hij is de sturende kracht als het gaat om planning en continuïteit binnen ons bedrijf. Zijn onnavolgbare precisie in planning en begeleiding maken hem een onmisbare en zeer waardevolle kracht voor ons bedrijf.
 • WILLEM VERKADE
  Planning Europa
  Willem is de eigenaar en oprichter van WGM Transport. Door de jaren heen heeft Willem kans gezien het bedrijf mee te laten groeien met de veranderende vraag en behoefte in de markt naar flexibel en maatwerk transport.

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.  VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?