Nachtdistributie

Nachtdistributie

Steeds vaker is het gewenst om goederen voor dag en dauw op locatie te hebben. U kunt hierbij denken aan het bevoorraad van supermarkten of andere levensmiddelen bedrijven, medicijnen bij de apotheek of het ziekenhuis of het afleveren van onderdelen bij autogarages. Hiervoor hebben wij onze nachtdistributie bezorgservice.

Tijd is geld. Als de monteur een half uur te laat aan de reparatie van een voertuig begint kunt u deze tijd niet op de klant verhalen en is het verlies voor uw bedrijf. Als de bakkerij van de supermarkt open gaat moet het verse brood in de manden liggen zodat u klanten kunnen kopen.

Wij rijden dag en nacht

Vervoer gaat dag en nacht door. Wij leveren voor 05:00u als u dat wenst. Zodra uw medewerkers de deur open doen staat onze chauffeur klaar om de bestelde goederen te lossen. Wij zijn u graag van dienst met onze nachtdistributie service.

Vervoer voor de medische en zakelijke sector

Voor de medische branche verzorgen wij vervoer voor tandtechnische laboratoria, audiciens en opticiens. Voor de zakelijke markt verzorgen wij documenten vervoer tussen banken en instellingen. Voor de technische branche worden o.a. auto onderdelen en onderdelen voor de witgoed sector vervoerd.

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?