Internationaal Transport

Internationaal Transport

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner in de internationale transportsector. Grote of kleine zendingen, gekoeld vervoer of bijvoorbeeld het transport van geneesmiddelen, of auto onderdelen, wij verzorgen het.

Wij zijn flexibel en betrouwbaar. Ook voor internationale spoedzendingen kunt u bij ons terecht. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus hoe vroeg of hoe laat het ook is, wij staan altijd voor u klaar.

Over de landsgrenzen

Wij rijden wekelijks naar verschillende landen en kennen de weg in Europa. Niet alleen het vervoer van uw goederen maar het afhandelen van douane- en andere vrachtpapieren hoort bij onze service.

Onze chauffeurs houden u op de hoogte van het verloop van het vervoer. Mochten wij om wat voor reden dan ook het afgesproken levertijdstip niet halen, dan wordt u daar tijdig van op de hoogte gebracht zodat u uw klant tijdig kunt inlichten.

transport door europa

Met spoed naar de luchthaven

Heeft u een onderdeel dat vanmiddag nog gevlogen moet worden? Bel WGM Transport en wij zorgen ervoor dat uw pakket de vlucht op tijd haalt. Wij verzorgen ook zonodig ook de douanepapieren. Onze chauffeur haalt het pakket bij u op en brengt het hoogstpersoonlijk naar de juiste persoon op de luchthaven, zodat u zeker weet dat het vandaag nog vliegt!

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?