Gekoeld Transport

Gekoeld transport

Goederen zoals als levensmiddelen of bloemen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd. Dit om bederf of achteruitgang in versheid en kwaliteit tegen te gaan. Te hoge of te lage temperaturen kunnen er zelfs voor zorgen dat goederen niet verkoopbaar meer zijn. Ook hiervoor hebben wij bij WGM Transport de oplossing, gekoeld transport.

Op de exacte temperatuur

Wij beschikken over een geconditioneerde vrachtwagens en bussen. Wij kunnen een constante temperatuur van -20 tot +15 graden in de laadruimte garanderen. De goederen worden op dezelfde temperatuur afgeleverd als dat ze geladen worden.

BRCGS Certificering

Wij zijn een BRCGS gecertificeerd transportbedrijf. Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens een BRCGS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Het vervoer van uw voedsel gerelateerde producten is bij ons in vertrouwde handen.

BRCGS gecertificeerd staat voor British Retail Consortium Global Standards. In 2003 heeft deze beroepsvereniging van distributeurs een specifieke norm vastgesteld voor een betere voedselveiligheid en beheersing van voedselproducten. De internationale norm die is vastgesteld door de BRCGS, kan door een derde onafhankelijke partij (de certificerende organisatie) worden nagelopen bij een bedrijf. Deze eisen worden regelmatig geëvalueerd zodat deze overeenstemmen met marktontwikkelingen en veranderingen in de wet- en regelgeving.

Download het BRCGS certificaat >>

Diverse laadvermogens

Door het verschillende formaten en laadvermogens van onze voertuigen kunnen we ook de meest lastige locaties, zoals bijvoorbeeld een supermarkt in de binnenstad, eenvoudig bereiken. Het maximale laadvermogen van de bussen bedraagt van 1500 Kg, van de vrachtwagens 5000Kg. Wij kunnen zowel kratten, rolcontainers als pallets laden en vervoeren.

Gekoeld transport van levensmiddelen en goederen

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?