Geconditioneerd Vervoer

Geconditioneerd vervoer

Wij vervoeren uw levensmiddelen op exact de juiste temperatuur. U kunt daarbij denken aan vervoer van vlees, groente, fruit, chocolade, zuivel, vis of vleeswaren. Geconditioneerd vervoer waarborgt de kwaliteit van uw producten.

Wat is geconditioneerd vervoer?

Bij geconditioneerd vervoer worden producten op een vooraf afgesproken temperatuur geladen, vervoerd en afgeleverd. Onze koelwagens kunnen trajecten afleggen met een nauwkeurigheid van 0,5 graden. Tijdens de rit wordt de temperatuur in continu gemonitord en bijgesteld als dat nodig is. U ontvangt te allen tijde een rapport met daarop het temperatuurverloop per kwartier.

BRCGS Gecertificeerd

Wij zijn een BRC gecertificeerd transportbedrijf. Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens een BRCGS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Het vervoer van uw voedsel gerelateerde producten is bij ons in vertrouwde handen.

BRCGS gecertificeerd staat voor British Retail Consortium Global Standards. In 2003 heeft deze beroepsvereniging van distributeurs een specifieke norm vastgesteld voor een betere voedselveiligheid en beheersing van voedselproducten. De internationale norm die is vastgesteld door de BRCGS, kan door een derde onafhankelijke partij (de certificerende organisatie) worden nagelopen bij een bedrijf. Deze eisen worden regelmatig geëvalueerd zodat deze overeenstemmen met marktontwikkelingen en veranderingen in de wet- en regelgeving.

Download het BRCGS certificaat >>

Vervoer in binnen- en buitenland

Wij kunnen u met maatwerk van dienst zijn. Of u slechts een paar kratten of meerdere pallets wilt vervoeren, alles is mogelijk, tot vrachten van 5000Kg. Wij vervoeren dagelijks door geheel Nederland en België.

geconditioneerd vervoer

Nationaal- en internationaal transport

Wij zijn 24/7
bereikbaar

Meer dan 30 jaar
ervaring

Betrouwbaar, snel en persoonlijk

Onze expertise in koeltransport

  • Vrachtwagens met koelcapaciteit tot -20 graden
  • Rapportage van temperatuur per rit
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Wekelijks vaste ritten mogelijk
  • Wij leveren altijd maatwerk!

Service en kwaliteit

WGM Transport is al meer dan 30 jaar actief in de vervoersbranche. Wij zijn gespecialiseerd in sneltransport, gekoeld vervoer en nachtdistributie. Door onze brede inzetbaarheid zijn wij in staat snel op de wensen van onze klanten in te spelen met onze dienstverlening.

Wij kunnen dag- en tijdspecifiek plannen zodat wij zo efficiënt en snel mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Snelle en duidelijk communicatie maakt dat u aan WGM Transport een betrouwbare partner heeft voor al uw vervoerswensen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

BEL NU: 0165-532765

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons direct op bovenstaand nummer of stuur een email via het aanvraag formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.    VRAGEN OVER WELKE TRANSPORTSERVICE HET BESTE BIJ UW BEDRIJF PAST?